Hej Kontrast och välkommen tillbaka!

Kontrast är en blogg som tidigare drevs av Ungdom mot rasisms mediagrupp. Tanken med bloggen kontrast var att ge ett kritiskt granskande av det samhälle vi lever i, av den kommersiella median vi konsumerar och av de influenser av åsikter man kan hitta runt om på olika sociala forum. Bloggen drevs några månader men kort efter valet 2010 tog avtog skrivandet och i och med att mediagruppen lades ner i mars 2011 slutade skrivandet helt.

Men Varför slösa bort en bra blogg! Vi är en nystartad lokalgrupp i ungdom mot rasism som jobbar med just media granskande och produktion, därför går vi också under namnet Stockholm Media.
Vi kommer att åter ta tag i bloggen och konceptet ”kontrast” och lansera granskande artiklar, humoristiska analyser och tanksprida reflektioner.

Vårt huvudsakliga mål är att vara en motpol till de rasistiska influenser som växer i både samhället och den kommersiella median. Vårt kanske mer sekundära mål är att få ungdomar engagerade och ta ställning i dessa frågor.

Hoppas att ni kommer finna intresse och glädje i åter starten av Kontrast, kommentera fritt och debattera allt vad ni har!

Vi är Stockholm Media och det här är kontrasten till kommersiella kanaler.

Etiketter: , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida