SD's valfilm

Det plingar till i min inkorg på jobbet. Nyhetsbrev efter nyhetsbrev brukar vid den här tiden ramla in på jobbmailen. Jag har min twitter uppe, jag har jobbets twitter uppe. Det plingar till där med, fler gånger än på mailen. Mer intensivt och fler röster vill höras. Alla vill säga sitt om Sverigedemokraternas valfilm som släppts. Tv4 har redan bestämt sig för att inte visa den i sin kanal. Här kan ni läsa om det och även se filmen, om ni inte redan gjort det.

Den person som jag ändå tycker säger det bäst är Alex Bengtsson från Expo. Med ett citat nedan tycker jag att han kan förklara även min syn på filmen.

"Filmen där en ensam kvinna med rullator rusar ikapp med några burkaklädda kvinnor med barnvagnar mot ett bord fullt med pengar är bland det mest smaklösa jag sett.

Den är tragisk då den är ett besök i en sverigedemokrats hjärna. Så här ser man alltså på samhället och så här tror man att fördelningspolitiken fungerar."
- Alex Bengtsson, Expo

(Citatet gör sig självklart bäst i sin mycket större och finare kontex, ni hittar hela Alex inlägg om ni klickar er vidare på hans namn som står direkt efter citatet ovan.)

Ebba Friberg

Etiketter: , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida